Gratis inloopspreekuur

Of u naar de diëtist gaat omdat u wilt afvallen, medische klachten heeft of u uw lichaam wilt voorbereiden op een topsport prestatie, in alle gevallen is het belangrijk dat ik, als diëtist, u goed leer kennen.

Ieder persoon is anders en iedere situatie is anders, daarom zullen al mijn adviezen persoonlijk en op maat zijn. Hoe beter het advies aansluit bij uw persoonlijke situatie, hoe meer resultaat u kunt bereiken.

Eerste consult

Het eerste consult zal ongeveer 50 tot 60 minuten duren, tijdens dit consult zal ik u diverse vragen stellen om uw voedingspatroon en levensstijl in kaart te brengen. Dit betekent dat ik zal vragen naar uw dagelijkse bezigheden, werkzaamheden, hobby’s en uiteraard uw favoriete tussendoortjes en maaltijden. Deze informatie heb ik nodig om mijn voedingsadviezen het beste te laten aansluiten aan uw levenswijze.

Vervolg consult

Een vervolgconsult zal in principe altijd ongeveer 20 tot 30  minuten duren. Gedurende dit consult bespreken we in hoeverre het is gelukt om de gegeven adviezen op te volgen en gaan we indien nodig op zoek naar oplossingen in het geval zich mogelijke knelpunten voor doen. Daarnaast kunt u gedurende deze vervolg consults  terecht met al uw voeding gerelateerde vragen en kan ik u helpen met het maken van gezonde keuzes met betrekking tot uw voedingspatroon.

Klachtenloket Paramedici

Uw zorgverlener doet er alles aan goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u als cliënt onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dit met mij te bespreken. Als dat geen oplossing biedt, kunt u een klacht indienen bij het Klachtenloket Paramedici, via de website. Het klachtenloket is ook per mail of telefonisch bereikbaar: 030 310 09 29 (maandag en vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur) of info@klachtenloketparamedici.nl