Zwangerschapswaarneming, Saskia Pot

Vanaf 26 april ga ik met zwangerschapsverlof en vanaf dan gaat Saskia mijn praktijk waarnemen. Om te zorgen dat de patiënten/cliënten zo goed mogelijk op de zelfde manier behandelt worden en de zelfde adviezen krijgen is Saskia nu al bij mij in dienst.

Lees meer

Gesloten gedurende feestdagen

Gedurende de feestdagen is mijn praktijk gesloten en ben ik beperkt bereikbaar. Voor spoedgevallen kunt u een sms sturen en zal ik zo snel mogelijk contact opnemen.

Mijn laatste werkdag van 2018 is vrijdag 21 december en vanaf vrijdag 5 januari 2019 is mijn praktijk weer geopend.

I wens u allen fijne feestdagen en een gelukkig 2019.

Nieuwe praktijklocatie op de Korte Spaarne bij huisartsenpraktijk Te Slaa

Vanaf september 2018 ben ik elke vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur aanwezig in de praktijk van huisarts Te Slaa. Mijn praktijk ruimte bevindt zich op de tweede etage van de huisartsenpraktijk. Deze locatie ligt aan het Spaarne in het centrum van Haarlem. Ook mensen die geen patiënt zijn van huisartsenpraktijk Te Slaa zijn welkom.

Naast deze locatie zal ik ook nog steeds mijn diensten als diëtist blijven aanbieden vanuit de Kenaustraat en de Vlietsorgstraat. Op de contactpagina kunt u zien wanneer ik op welke locatie aanwezig ben.

Zwangerschapswaarneming, Helena Kneppers

Vanaf 12 maart ga ik met zwangerschapsverlof tot 5 augustus, gedurende deze periode zal Helena mijn praktijk waarnemen. Helena loopt al een aantal weken met enige regelmaat met mij mee om de praktijk en de clienten te leren kennen. Kijk op de pagina Over Jennifer, waar ook Helena zichzelf voorstelt.

In verband met zwangerschapsverlof tijdelijk geen inloopspreekuur

In verband met mijn zwangerschapsverlof is er voorlopig geen gratis inloopspreekuur. Vanaf september 2018 zal er weer een gratis inloopspreekuur zijn, houd de site in de gaten voor meer informatie.

Gedurende mijn zwangerschapsverlof is het wel nog steeds gewoon mogelijk om een afspraak te maken voor een voedingsadvies / consult met mijn waarneemster. Via de contactpagina kunt u een afspraak maken.

Gedurende de zomermaanden tijdelijk geen inloopspreekuur

Gedurende de komende zomermaanden, in verband met de vakantieperiode, voorlopig geen gratis inloopspreekuur. Uiteraard is het wel nog steeds gewoon mogelijk om een afspraak te maken voor een voedingsadvies / consult. Via de contactpagina kunt u een afspraak maken.

Dietist Jennifer Rezek - Praktijkruimte Vlietsorgstraat

Nieuwe praktijkruimte op de Vlietsorgstraat in Haarlem

Afgelopen week heb ik de sleutels gekregen van mijn nieuwe praktijkruimte op de Vlietsorgstraat in Haarlem. Vanaf 16 januari 2017 kunt u vier dagen per week bij mij terecht op deze nieuwe locatie voor dieet- en/of voedingsadvies. Lees meer

Dietistinhaarlem.nl

Dietistinhaarlem.nl gelanceerd

Vandaag is mijn nieuwe website Dietistinhaarlem.nl gelanceerd! Dit is de nieuwe website voor Diëtistenpraktijk Jennifer Rezek, mijn praktijk in centrum Haarlem. Met mijn nieuwe website hoop ik een breder publiek te bereiken. Lees meer