Foto Jennifer Rezek

Diëtist Jennifer Rezek

Jennifer Rezek diëtist

Hallo! Ik ben Jennifer Rezek en sinds 2008 woon ik in het prachtige Haarlem. Ik ben in 1985 geboren in Den Haag en opgegroeid in Tsjechië in een klein stadje gelegen in de bergen.

Toen ik bijna 15 jaar geleden terug naar Nederland kwam, verbaasde het mij hoeveel mensen bezig waren met gezonde voeding, afvallen en bewegen. Het intrigeerde me en ik besloot me te verdiepen in voeding en gezondheid.

Na eerst een aantal jaren als diëtist te hebben gewerkt in twee ziekenhuizen  (Waterland ziekenhuis en het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis) en daarmee een berg aan ervaring te hebben opgedaan, ben ik in januari 2017 begonnen met mijn diëtistenpraktijk in Haarlem. Tijdens mijn werk als diëtist ben ik in aanraking gekomen met uiteenlopende voedingsproblemen met bijbehorende doelgroepen. Ik heb mij ondertussen verder gespecialiseerd in oncologie, kwetsbare ouderen, kinderdiëtetiek en coeliakie.

Vereniging voor Diëtisten

Om goede diëtistische zorg aan cliënten te kunnen blijven bieden, ben ik lid geworden van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD). Daarnaast ben ik ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. En om deze registratie te behouden word ik verplicht tot het jaarlijks volgen van scholingen en cursussen. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte ben van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van voeding en gezondheid.

Nederlandse Coeliakie Vereniging

Toen enige tijd geleden bij mijn zoontje coeliakie werd vastgesteld ben ik mij hier verder in gaan verdiepen en specialiseren. Ondertussen mag ik mijzelf naast een ervaringsdeskundige ook een gespecialiseerde coeliakie diëtist aangesloten  bij de Nederlandse Coeliakie Vereniging noemen. Hiermee ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met coeliakie, NCGS en dermatitis herpetiformis.

Integraal Kankercentrum Nederland

Als gespecialiseerd oncologisch diëtist ben ik ook aangesloten bij het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). Het IKNL monitort het voorkomen en de behandeling van kanker in Nederland en richt zich op continue verbetering van de oncologische en palliatieve zorg.

U bent welkom met uw vragen rondom voeding en gezondheid! Neem geheel vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina.