Op deze pagina vindt u de contactgegevens en praktijklocaties van diëtistenpraktijk Jennifer Rezek in Haarlem. Aangezien ik op verschillende locaties werkzaam ben kunt u bij mij alleen terecht op afspraak.

Afspraak maken

U kunt bij mij terecht op een van de drie praktijklocaties, de Kenaustraat, de Vlietsorgstraat of op de Korte Spaarne hieronder vindt u een overzicht van wanneer ik op welke locatie praktijk houd.

Telefoonnummer:
+31(0)6 26 63 56 42

Spreekuren per praktijklocatie

Dag / locatieKenaustraat

Echopraktijk Echo Centrum Haarlem
Vlietsorgstraat

Huisartsenpraktijk Scherpenzeel
Korte Spaarne

Huisartsenpraktijk Te Slaa
Maandag :
Dinsdag : 09:00 tot 17:00 uur
19:00 tot 22:00 uur
Woensdag : 09:00 tot 17:00 uur
Donderdag :
Vrijdag : 09:00 tot 17:00 uur

Praktijklocatie Kenaustraat

Adres: Kenaustraat 7, 2011 MV Haarlem

Mijn praktijk op de Kenaustraat 7 is gevestigd in het souterrain, met eigen ingang, vlak naast het Centraal Station Haarlem. De praktijkruimte is gedeeld met het Echo Centrum Haarlem. Ik beschik niet over eigen parkeerplaatsen, maar meestal zijn er in de Kenaustraat of Rozenstraat voldoende parkeerplaatsen. Daarmee is de praktijk zowel met het openbaar-vervoer als de auto goed bereikbaar.

Praktijklocatie Vlietsorgstraat

Adres: Vlietsorgstraat 15, 2012 JB Haarlem

Mijn praktijk op de Vlietsorgstraat is gevestigd op de tweede etage bij Huisartsenpraktijk Scherpenzeel. Ook mensen die geen patiënt zijn van huisartsenpraktijk Scherpenzeel zijn welkom. Ik beschik niet over eigen parkeerplaatsen, maar meestal zijn er in de buurt voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Binnen 5 minuten loopafstand van de praktijk is een bushalte.

Praktijklocatie Korte Spaarne

Adres: Korte Spaarne 31, 2011 AJ Haarlem

Mijn praktijk op het Korte Spaarne is gevestigd op de tweede etage bij Huisartsenpraktijk Te Slaa. Ook mensen die geen patiënt zijn van huisartsenpraktijk Te Slaa zijn welkom. Ik beschik niet over eigen parkeerplaatsen, maar meestal zijn er in de buurt voldoende parkeerplaatsen beschikbaar langs het Spaarne, de Bakenessergracht of parkeergarage ‘De Appelaar’.

Huisbezoek op afspraak

Haarlem & omgeving

Na verwijzing van de huisarts is het ook mogelijk dat ik bij u thuis kom. Op afspraak kan ik op huisbezoek komen in Aerdenhout, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Santpoort-Zuid.