Zwangerschapswaarneming, Saskia Pot

Vanaf 26 april ga ik met zwangerschapsverlof en vanaf dan gaat Saskia mijn praktijk waarnemen. Om te zorgen dat de patiënten/cliënten zo goed mogelijk op de zelfde manier behandelt worden en de zelfde adviezen krijgen is Saskia nu al bij mij in dienst.

Lees meer

De diëtist is de specialist

Waarom is de diëtist is de specialist?

Vaak krijg ik de vraag wat het verschil is tussen de diëtist en één van deze andere beroepen. Het NVD heeft dit uitgezocht en overzichtelijk weergegeven in de onderstaande flyer. Waarom dan is de diëtist is de specialist? Lees meer

Boekentip – Diabetes type 2? Maak jezelf beter!

Een vroegtijdige diagnose, behandeling en leefstijlaanpassingen kunnen diabetes type 2 voorkomen en zelfs terugdraaien. Dit boek helpt je hierbij met behulp van een wetenschappelijk onderbouwd stappenplan. Volg deze adviezen op en je krijgt meer energie, je wordt slanker en je bloedsuikers verbeteren waardoor je medicijngebruik afneemt. Lees meer

Boekentip – Vet Belangrijk

Feiten en fabels over voeding, vetverbranding en verborgen dikmakers. Een aanstekelijk en belangrijk boek dat je ideeën over vet voor altijd zal veranderen.

Lees meer

vergoeding diëtist 2017

Vergoeding diëtist 2020

Dieetadvies door de diëtist in het basispakket van alle zorgverzekeraars

Ook 2020 zal dieetadvies door de diëtist weer gedeeltelijk vergoed worden door de basisverzekering. Net als in 2019 zal de basisverzekering van alle zorgverzekeraars de eerste drie behandeluren per kalenderjaar vergoeden. In 2020 heb ik een contract met alle zorgverzekeraars, dit betekent dat door alle verzekeraars de eerste drie behandeluren voor 100% worden vergoed.

Lees meer

vergoeding diëtist 2017

Vergoeding diëtist 2019

Dieetadvies door de diëtist in het basispakket van alle zorgverzekeraars

Ook 2019 zal dieetadvies door de diëtist weer gedeeltelijk vergoed worden door de basisverzekering. Net als in 2018 zal de basisverzekering van alle zorgverzekeraars de eerste drie behandeluren per kalenderjaar vergoeden. In 2019 heb ik een contract met alle zorgverzekeraars, dit betekent dat door alle verzekeraars de eerste drie behandeluren voor 100% worden vergoed.

Lees meer

Gesloten gedurende feestdagen

Gedurende de feestdagen is mijn praktijk gesloten en ben ik beperkt bereikbaar. Voor spoedgevallen kunt u een sms sturen en zal ik zo snel mogelijk contact opnemen.

Mijn laatste werkdag van 2018 is vrijdag 21 december en vanaf vrijdag 5 januari 2019 is mijn praktijk weer geopend.

I wens u allen fijne feestdagen en een gelukkig 2019.

Nieuwe praktijklocatie op de Korte Spaarne bij huisartsenpraktijk Te Slaa

Vanaf september 2018 ben ik elke vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur aanwezig in de praktijk van huisarts Te Slaa. Mijn praktijk ruimte bevindt zich op de tweede etage van de huisartsenpraktijk. Deze locatie ligt aan het Spaarne in het centrum van Haarlem. Ook mensen die geen patiënt zijn van huisartsenpraktijk Te Slaa zijn welkom.

Naast deze locatie zal ik ook nog steeds mijn diensten als diëtist blijven aanbieden vanuit de Kenaustraat en de Vlietsorgstraat. Op de contactpagina kunt u zien wanneer ik op welke locatie aanwezig ben.

Zwangerschapswaarneming, Helena Kneppers

Vanaf 12 maart ga ik met zwangerschapsverlof tot 5 augustus, gedurende deze periode zal Helena mijn praktijk waarnemen. Helena loopt al een aantal weken met enige regelmaat met mij mee om de praktijk en de clienten te leren kennen. Kijk op de pagina Over Jennifer, waar ook Helena zichzelf voorstelt.

In verband met zwangerschapsverlof tijdelijk geen inloopspreekuur

In verband met mijn zwangerschapsverlof is er voorlopig geen gratis inloopspreekuur. Vanaf september 2018 zal er weer een gratis inloopspreekuur zijn, houd de site in de gaten voor meer informatie.

Gedurende mijn zwangerschapsverlof is het wel nog steeds gewoon mogelijk om een afspraak te maken voor een voedingsadvies / consult met mijn waarneemster. Via de contactpagina kunt u een afspraak maken.